Om oss

Malm Orstad – kort fortalt

KHMS
Hovedarbeidsområder for oss i Malm Orstad er engineering og fabrikasjon. Vi tilbyr våre kunder en total pakkeløsning for å forenkle prosjektene og gi dem «a single point of contact», for at alle prosjekt, samme hvor komplekse de er, skal være så enkle som mulig å håndtere. Vi tar ansvar for utfordringen og prosjektet fra det tidspunkt vi får henvendelsen til ferdig produkt eller prosjekt.

Vi har bygd opp vår produksjon til å omhandle «alt under samme tak» med henblikk på at våre kunder trenger kjappe og enkle løsninger til de mest avanserte produkter. Malm Orstad søker hele tiden løsninger som gir våre kunder trygghet for sine leveranser og operasjoner, og som bidrar til at de får konkurransefortrinn gjennom vårt arbeid. Det at vi er en «one stop shop», en totalleverandør der kundene kan få utført hele prosessen fra utvikling til ferdig produkt, gjennom maskinering, sveising og testing, gjør oss til en godt egnet samarbeidspartner for dine prosjekter.

Vår styrke ligger i bred kompetanse og erfaring, med fagfolk i eget hus, samt topp moderne fasiliteter og utstyr. Alle våre medarbeidere er fagarbeidere med ett eller flere fagbrev, noe som sikrer den kompetansen og kvaliteten kundene våre forventer. Med dette bidrar vi med kreative, gjennomtenkte løsninger innen flere felt og står for komplette leveranser av større og mindre systemer.

Malm Orstad har lang erfaring med å utvikle nyskapende komponenter som tåler røffe omgivelser, og er eksperter på å gjøre en briljant idé om til et førsteklasses produkt.