Om oss

Vår filosofi

_DT86429
Gjennom våre historie har vi utviklet oss fra et lokalt industrimiljø til en fremtredende industriell tenker og utvikler i et av de mest kreative og innovative energimiljøene i verden. Etter hvert har vi blitt godt kjent og respektert i bransjen for vår evne til å løse krevende problemstillinger som ofte finner sted flere tusen meter under havet, med tøffe leveringstider og krav til tett samarbeid mellom nytenking og nyskaping.

Våre fasiliteter og våre medarbeidere er tilrettelagt og organisert for å kunne arbeide på en god måte i hele verdikjeden – fra engineering til maskinering, hydraulikk, dokumentasjon, testing og installasjon. Gjennom vår kunnskap og utallige spesialløsninger har vi tatt på oss oppgaver innenfor vedlikehold og oppgradering av utstyr i og utenfor det høyteknologiske miljøet vårt her på Voll. Vi ser på oss selv som både en utvikler og en gjennomfører, og trives sammen med våre oppdragsgivere like mye i begge faser.

Vi er stolte av å kunne representere den jærske entreprenørånden, og vi vet hva som forventes av oss når vi blir involvert i spennende og krevende utfordringer. Vi vet hva som står på spill og at tiden er knapp. Og vi skal vite at det fungerer når vi har gjort vår del av jobben. Hos Malm Orstad skal du ganske enkelt få en «job well done».