Om oss

Om oss

Vi i Malm Orstad har et sterkt eierskap til utfordringene, løsningene og gjennomføring av prosjektene vi får, noe som kommer våre kunder til gode.

Som vi liker å si – «Small firm, great challenges» - det betyr at selv om vi er små i vår bransje, er vi i stand til å håndtere store, utfordrende oppdrag for noen av verdens største aktører innen energiindustrien. Selvsagt med et resultat av høyeste kvalitet.
plattform%20norsk

Hvem vi er

Malm Orstad AS ble etablert på Voll i 1946 da Malm Orstad, som er far til dagens eiere Magne og Leif Orstad, etablerte bedriften, et mekanisk verksted som ble kalt «Smien på Jæren».

Hva vi gjør

Hovedarbeidsområder for oss i Malm Orstad er engineering og fabrikasjon, og kort leveringstid, solid produktkunnskap og et høyt kvalitetsnivå er våre største fortrinn som leverandør.

Hvordan vi gjør det

Våre kunder henvender seg ofte til oss når de har behov for tett samarbeid, presis levering, høy kvalitet og riktig pris, enten det dreier seg om enkeltproduksjon eller serieproduksjon.

Vår filosofi

Hos Malm Orstad skal du ganske enkelt få en «job well done». Vi ser på oss selv som både en utvikler og en gjennomfører, og trives like mye i begge faser.

Fasiliteter

Les om våre fasiliteter.

Ledere

Les om eiere, ledere og styre.

Visjon to Misjon

malmorstad_vision-to-mission-norsk
malmorstad_vision-to-mission-vertikal-norsk